PRIZMA d.o.o. trgovina profesionalne foto, video, audio i studijske opreme. Distributer prominenih proizvođača Manfrotto, Lastolite, Godox, Orca, Laowa, Zeiss, Tokina, Fomei, SMDV, National Geographic, Sekonic,Ilford, HPRC, DataColor, Metz, F&V, Colorama, Ambient, Amabilia...
Prizma d.o.o. koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice Prizma d.o.o. slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Prizma d.o.o. kliknite na "X".

NITECORE Superior Prime Full Frame Cinema Objektivi

Posted by Igor 28/08/2019 0 Comment(s)NITECORE izdaje inovativno dizajnirane Superior Prime Full Frame cine objektive koje imaju optimalnu optičku kvalitetu i omogućuju filmskim producentima dostići njihove tehnike umjetničkog izražavanja.
Senzori formata S46.5mm u NITECORE SP stvaraju više mogućnosti za snimatelje i pokrivaju full frame formate koji su potpunosti kompatibilni s ARRI Alexa LF, Red Monstro VV, Panavision DXL2, SONY Venice, Canon C700 FF i drugim filmskim kamerama koje će se ubuduće objaviti.
Apakromatski optički dizajn pruža izvanredne performanse u pogledu omjera i aksijalne disperzije.
Ostvaruje prirodno i čisto iscrtavanje boje s ljubičasto/zelenim resicama koje se jedva mogu vidjeti u fokusu ili u bokehu.
NITECORE SP dizajnirane su s jedinstvenim optičkim premazom koji idealno kontrolira disperziju, zadržavajući obilne i detalje kako bi se stvorio niski kontrast i stilizirani bljesak. 
SP 75 mm leća posebno je optimizirana za detalje na koži u portretu.
Objektivi NITECORE SP također imaju veliku fleksibilnost da su opremljeni izmjenjivim PL, Canon EF i Sony E mountovima za potrebe različitih korisnika. PL nosač je uključen u izvornom paketu.