PRIZMA d.o.o. trgovina profesionalne foto, video, audio i studijske opreme. Distributer prominentnih proizvođača Manfrotto, Lastolite, Godox, Orca, Laowa, Zeiss, Tokina, Fomei, SMDV, National Geographic, Sekonic,Ilford, HPRC, DataColor, Metz, F&V, Colorama, Ambient, Amabilia...
Prizma d.o.o. koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice Prizma d.o.o. slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Prizma d.o.o. kliknite na "X".

Manfrotto MK055XPRO3-3W stativ sa XPRO 3Way glavom

Manfrotto MK055XPRO3-3W stativ sa XPRO 3Way glavom

Aluminijski stativ sa 3 izvlake za foto i video. Novi inovativni dizajn i tehnička dostignuća dio su vrhunskih performansi ovog stativa. 

Ključno obilježje stativa MT055XPRO3 je njegov središnji stupac sa mehanizmom. Mehanizam omogućava postavljanje stupca iz normalnog-okomitog položaja u vodoravan, čime otvora široku paletu mogućnosti za kadriranje i snimanje. To 190XPRO3 čini iznimno svestranim stativom pogodanim za širok raspon fotografskih i video aplikacija. Mehanizam za promjenu položaja središnjeg stupca smješten je unutar centralnog djela stativa zbog kompaktnosti. Prebacivanje iz okomitog u vodoravni položaj ne zahtijeva rastavljanje, pa čak može biti učinjeno sa postavljenim aparatom. 
Noge MT055 stativa se također mogu brzo proširiti i prilagoditi, zahvaljujući novim brzim kopčama (Quick power levers – QPL) koje blokiraju i deblokiraju svaki dio (sekciju) nogu. Poseban dizajn QPL kopči omogućuje udobniji i jači držanje kopče jednom rukom. Iz skupljenog polažaja, noga može biti razvučena u jednom pokretu. Dizajn QPL poluga također nudi i snažnije zaključavanje svake sekcije, što znači da je stativ stabilniji i krući nego stativi s tradicionalnim poluga kopčama. Intuitivni i ergonomski selektori kuta nogu dopuštaju da svaku nogu samostalno i čvrsto postavite na bilo koji od predodređenih kuteva. 
Mjehurić razine (libela) za precizno kadriranje ugrađen je na vrhu središnjeg stupa. Mjehurić razine moguće je slobodno okretati oko središnjeg stupa, tako da se može postaviti gdje god to korisniku najviše odgovoara, a da mu pri tome na smeta ili zaklanja postavljena glava, aparat ili slično. 
Na centralnom djelu stativa nalazi se EASY LINK priključak (sa navojem 3/8“ ) koji omogućava postavljanje raznog pribora (kao što su LED svjetlo, bljeskalica, reflektor, ili bilo koji drugi komad opreme) na Mini Magic arm, savitljivu ruku ili držač, te pretvara ovaj stativ u praktičan mobilni studio. 


Model: MK055XPRO3-3W
Materijal: Aluminij
Boja: Crna
Broj izvlaka: 3
Spojni navoj za glavu: 3/8
Libela: 4 kom
Diam.cent.cijevi: 28mm
Kut nogu: 25°. 46°. 66°. 88°
Diam. noge: 30 . 26 . 22.5 mm
Maks. visina: 183cm
Visina (spuštena cent.cijev): 153 cm
Visina (skupljeni): 74cm
Min. visina: 9.0 cm
Maksimalna nosivost: 8,0 kg
Težina: 3500g
Garancija: 24 mj
Proizvedeno: Italija

Specifikacija stativa
Serija/Kolekcija055
Tip:Foto
Materijal:Aluminij
BojaCrna
Broj izvlaka:3
Maks. visina:183 cm
Visina (spuštena cent.cijev):153 cm
Min. visina9 cm
Visina (skupljeni):74 cm
Kut nogu:25°. 46°. 66°. 88°
Diam. noge:30 . 26 . 22,5 mm
Maksimalna nosivost:8 kg
Težina:3,5 kg
Garancija:24 mj.

GLS dostava

Ovaj proizvod ima fiksnu cijenu dostave u Hrvatskoj

  • Šifra proizvoda: MASF-MK055XPRO3-3W
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 344,33€

  • 2.594,41Kn
  • Bez poreza: 2.075,53Kn