PRIZMA d.o.o. trgovina profesionalne foto, video, audio i studijske opreme. Distributer prominentnih proizvođača Manfrotto, Lastolite, Godox, Orca, Laowa, Zeiss, Tokina, Fomei, SMDV, National Geographic, Sekonic,Ilford, HPRC, DataColor, Metz, F&V, Colorama, Ambient, Amabilia...
Prizma d.o.o. koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice Prizma d.o.o. slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Prizma d.o.o. kliknite na "X".

Analogna fotografija

Posted by Igor 11/09/2019 0 Comment(s)


Analogna fotografija počinje ponovno zauzimati svoje prvobitno mjesto na fotografskoj sceni. Razvojem digitalne fotografije analogna fotografija se počela sve manje primjenjivati u fotografskom svijetu. 

Fotografi koju su prije radili na analognim fotoaparatima vratili su se na svoje stare aparate, izvukli ih sa starih tavana i prašnjavih podruma. Naravno nisu svi, neki su vjerni analognoj fotografiji od prvog dana i nisu nikad prešli na digitalnu fotografiju. Neki su se tek sad odlučili okušati s analognom fotografijom.

Sve potrebno za vaše nove analogne avanture možete pronaći na našem webu!