PRIZMA d.o.o. trgovina profesionalne foto, video, audio i studijske opreme. Distributer prominentnih proizvođača Manfrotto, Lastolite, Godox, Orca, Laowa, Zeiss, Tokina, Fomei, SMDV, National Geographic, Sekonic,Ilford, HPRC, DataColor, Metz, F&V, Colorama, Ambient, Amabilia...
Prizma d.o.o. koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice Prizma d.o.o. slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Prizma d.o.o. kliknite na "X".

Uvjeti prodaje

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.
Ako naručena roba nije isporučiva, Prizma d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odbranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara izvršit ćemo povrat sredstava, ili dogovoriti novi rok za isporuku.

Robu isporučujemo na temelju potvrde o uplati i kad je vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama uplata je vidljiva isti ili sljedeći radni dan (ovisno o trenutku plaćanja).

Ukoliko plaćate virmanom ili općom uplatnicom i želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12.00 sati.

Za sve uplate koje su primljene prije 12.00 sati i vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili slijedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve uplate primljene poslije 12.00 sati, isporuka kreće najranije slijedeći radni dan.

Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. Prizma d.o.o. zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu. 

OSTALI UVJETI WEBSHOP USLUGE
Prizma d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati registriranom korisniku i trećima: uslijed neautoriziranog korištenja korisničkog imena i lozinke ili je povezana sa takvim korištenjem, u vezi s upotrebom ili zlouporabom korištenja webshop usluge, ako predmetna šteta nije nastala krivnjom Prizma d.o.o.
Prizma d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo koju štetu koja bi mogla nastati zbog prekida internetske veze prilikom korištenja webshop usluge. Prizma d.o.o.  zadržava pravo na objavljivanje sadržaja na engleskom jeziku u slučajevima kada:
- se radi o brzom popunjavanja stranice tj. postavljanje proizvoda on-line, iste će biti prevedene ne Hr u vrlo skorom vremenu.
- se radi o nazivu proizvoda, dijelova istih ili funkcija na engleskom jeziku
- se radi o izrazima na engleskom jeziku koji su općeprihvaćeni u hrvatskom jeziku odnosno da se radi o zajedničkoj terminologji
- postoji rizik da se  značajne informacije ne mogu dovoljno precizno prevesti na hrvatski  jezik, a da se ne izgubi njihovo značenje i smisao.

Na korištenje webshop usluge primjenjivat će se odredbe važećeg Zakona o elektroničkoj trgovini i ostalih zakona koji se odnose na pružanje i korištenje webshop usluge.